30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Teniste ödüller sahibini buldu

TENİSTE ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nce organize edilen tenis turnuvası, yaklaşık 40 günlük bir maratonun ardından sona erdi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen turnuvada dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

8 Aralık 2010 tarihinde başlayan ve 16 Ocak 2011'de sona eren turnuvada; 'Erkekler Master' kategorisinde Aykut Tekin birinci olurken, Erdal Gökçe de ikinciliği elde etti.

'Tek Bayanlar A Kategorisi'nde Mine Kurt birinci, Meltem Öksüzoğlu ikinci olurken, 'Tek Erkekler A Kategorisi'nde de mutlu sona Doğan Karakaş ulaşırken, Ahmet Karaman da ikinciliğe adını yazdırdı.

'Tek Erkekler B Kategorisi'nde Mirhat Ekmen birinci, Hüseyin Emsal ikincilik elde ederken, 'Tek Bayanlar B Kategorisi'nde Tülay Hayvafi adını birinciliğe, Naile Çam da ikinciliğe adını yazdırma başarısı gösterdi. 'Teşvik Bayanlar Kategorisi'nde de birinciliğe Senem Uzan, ikinciliğe de Armağan Onur'un ulaştığı kaydedildi.

Öte yandan, derece elde eden sporculara düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi. Söz konusu ödül töreninde konuşan Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, oldukça çekişmeli ve zevkli geçen turnuvanın, yine aynı güzellikle sonuçlanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Tenis'in zevkli olmasının yanında estetik yönü de güçlü bir spor olarak öne çıktığını kaydeden Yıldırım, önümüzdeki süreçte düzenleyecekleri turnuvalara daha fazla katılım gösterileceğine inandıklarını ifade ederek, “Burada önemli olan kupa almak değil ve ben bugün burada bu dostluğu görüyorum” dedi.

TENİSTE ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 11:42:03
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 11:48:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?