4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

TFF Başkanı Ulusoy Mersin'de

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, yıllarını geçirdiği Mersin'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Kendimi evimde hissediyorum" dedi. 

TFF Yönetim Kurulu Toplantısı ve yerel bir gazete tarafından düzenlenen Sporda Vefa ve Dostluk Gecesi'ne katılmak üzere Mersin'de bulunan TFF Başkanı Haluk Ulusoy, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Aksoy, Mersin'in sporda geçmişte büyük başarılar kazanmış, bugünkü süreç içinde de bunu ön plana çıkaran bir kent olduğunu belirterek, TFF Yönetim Kurulu Toplantısı'nın da Mersin'de yapılacak olmasının, kentteki sporun gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını söyledi.
Mersin'de olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden TFF Başkanı Haluk Ulusoy ise, hayatının en güzel 8 yılını Mersin'de geçirdiğini belirterek, "Mersin'de spora, futbola büyük emek vermiş bir insanım. Mersin'deki başkanlığımdan sonra İstanbul'da Futbol Federasyonluğu'nda görevime başlamıştım. Burada sporda geçirdiğim yıllarım, benim için bu günlere gelmemin en büyük kaynağı olmuştur diyebilirim. Kendimi evimde hissediyorum. Burada bir panel var, daha sonra bir gece düzenlenmiş. Bizi de davet ettiler. Biz de bu vesile ile yönetim kurulu toplantısını burada yapalım dedik. Yıllarca Mersin'de futbola hizmet verdik. Burada mutlu olduk, şimdi arkadaşlarımızla beraberiz" dedi. 

Ziyarette TFF Başkanı Ulusoy, Vali Aksoy'a futbol topu şeklinde masa saati hediye ederken, Vali Aksoy da Ulusoy'a Mersin'i tanıtan kitapçık ve cezerye verdi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2006 Pazartesi 16:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?