2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

THK 240 aileye kavurma dağıttı

Mersin'in Silifke ilçesinde, Türk Hava Kurumu (THK) tarafından ihtiyaç sahibi 240 aileye 1 kilogramlık paketler halinde kavurma dağıtıldı.

THK Silifke Şube Başkanı Mustafa Arıcan, yaptığı açıklamada, THK olarak, Kurban Bayramı'nda vatandaşların vekaleten kestirdikleri kurban etleriyle Et Balık Kurumu'na yaptırılan kavurmaları tüm yurtta yoksul vatandaşlara dağıttıklarını bildirdi.

Arıcan, "Genel başkanlığımızdan talep ettiğimiz kavurmalar, Silifke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'ndan, köy ve mahalle muhtarlarımızdan, Engelliler Derneği'nden aldığımız yoksul halkın listelerine göre takriben 1 kilogramlık paketler halinde TC kimlik numaraları, isim, soyisim, adres ve imzaları alınarak 240 aileye dağıtılmıştır. Dağıtımlar, muntazam bir şekilde yapılmıştır. Dağıtım sırasında bize yardımcı olan dernek başkanlarına, köy ve mahalle muhtarlarına katkılarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Arıcan, bu dağıtımın, THK'ya bağışta bulunulan ve vekaletle kestirilen kurbanların halka nasıl dağıtıldığının bir göstergesi olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 10:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?