5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Ticaret Borsası'ndan eğitime destek

TARSUS TİCARET BORSASI'NDAN EĞİTİME DESTEK

Tarsus Ticaret Borsası tarafından taşımalı eğitim gören 500 yoksul ve dar gelirli öğrenci tepeden tırnağa giydirilirken, kırtasiye yardımı da yapıldı.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Bekir Kaya, yaptığı açıklamada, her yıl eğitime destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti. Kaya, "Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği taşımalı eğitim gören Aliefendioğlu, Alifakı, Pirömerli, Zekeriya Çayan, Yakup Çetin, Tekeliören, Beylice ve Taşobası köylerindeki 500 dar gelirli öğrenciye yardım yaptık. 30 bin lira değerindeki kaban, deri ayakkabı, okul çantası, okul kırtasiyeleri gibi giysi ve kırtasiyeleri öğrencilere teslim ettik" dedi.

Kaya, borsa olarak her yıl 30 üniversite öğrencisine okullarını bitirinceye kadar karşılıksız burs verdiklerini kaydetti.

Giysi ve kırtasiye yardımı törenine Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı'nın yanı sıra, Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aytekin İnç ve yönetim kurulu üyeleri ile yardım yapılan 8 ilköğretim okulunun müdürleri ve bazı öğrenciler katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 16:21:05
Güncelleme :14 Ekim 2009 Çarşamba 18:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?