2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Tinerci genç ağabeyini satırla doğradı

Mersin'de balici bir genç, tartıştığı ağabeyine satırla saldırdı. Ağabeyini bacağından yaralayan balici genç polis tarafından yakalanırken, acılı baba ise balici oğlunun korkusundan eve gidemediğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün gece Güneykent Mahallesi'nde meydana geldi. Bali bağımlısı olduğu bildirilen C.Ö. (17), bali çektikten sonra geldiği evde ağabeyi Yalçın Özer (25) ile tartıştı. Tartışmanın ardından evi terk eden ağabeyinin arkasından koşan balici genç, elindeki satırla ağabeyine saldırdı. Ağabeyini bacağından yaralayan balici, daha sonra kaçtı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yalçın Özer, tedavi altına alındı.

Polis, balici genci yaklaşık yarım saat süren çalışma sonunda yakalayarak gözaltına alırken, baba Kamil Özer, balici oğlunun korkusundan eve gidemediğini söyledi. Baba Özer, oğlunun 2 yıldır bali kullandığını belirterek, "Küçükken dövüyordum, benden korkusundan bazen bali kullanmaktan vazgeçiyordu. Ama şimdi baş edemiyorum. Korkudan eve gidemez oldum" dedi.
Çaresiz baba, oğlunun bali bağımlılığından kurtulması için ne yapılması gerektiğini bilmediğini söyleyerek yetkililerden yardım istedi.

mersin
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2004 Salı 15:26:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?