2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Tiyatro heyecanı sürüyor

Mersin'in altı birim Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen '2. Ulusal Tiyatro Festivali'nin ikinci gününde Adana Büyükşehir Belediye Tiyatrosu 'Şarkıyla sallanan salıncak' oyununu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Tiyatrosu ise 'Petmen dünya anaya karşı' oyunlarını sergiledi.

Çocuklar tarafından coşkuyla seyredilen oyunların sonunda her iki tiyatro topluluğu oyuncularına teşekkür belgesi veren Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy, şenlik havasında geçen etkinlik çerçevesinde çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemini kavramalarının yanı sıra kültür ve sanatla da buluşmasını sağladıklarını belirterek, "6 Mayıs tarihine kadar sürecek olar etkinliğimiz kapsamında sahneye konan tüm oyunlar Akdeniz Belediyesi internet sitesinde canlı olarak yayınlanmaktadır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 13:46:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhan polat IP: 88.250.2.xxx Tarih : 1.05.2008 14:55:02

Yaptıgınız etkinliklerden dolayı sanat sever birisi olarak mutlu oluyor,sadece çocuklara yönelik etkinlik yapılmasından rahatsız oluyoruz.Kültür kenti şehrimizde sanatsal etkinliklerin arttırılmasını istiyor,başarılar diliyoruz. mutfak bahçesi çalışanları