30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

TMMOB'dan mitinge davet

TMMOB'DAN MİTİNGE DAVET

Türk Mühendisler ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mersinlileri 'Haklarımız İçin, Geleceğimiz İçin, Halkımız İçin, Ülkemiz İçin' adlı mitinge davet etti.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'nde TMMOB adına açıklamada bulunan TMMOB İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Bülent Halisdemir, "Üreterek büyüyen ve paylaşarak gelişen bir ülkede, insanca yaşamak için, emeğimize, insanımıza, yaşama, mesleğimize ve ülkemize sahip çıkmak için söyleyecek sözümüz var" dedi.

Mitinge, Mersin'den katılmak isteyenler için, Ankara'ya otobüslerin kaldırılacağını belirten Halisdemir, katılım sağlamak isteyen vatandaşların isimlerini, Mersin İKK Sekreterliği'ne yazdırmaları gerektiğini söyledi. Ankara'ya hareketin 14 Mayıs Cumartesi günü, saat 23:30'da Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünden gerçekleşeceğini bildiren Halisdemir, mitinge katılacak olan vatandaşların tüm masraflarının, TMMOB Mersin İKK tarafından karşılanacağını kaydetti.

Halisdemir, "Özgürlük, demokrasi için, özgürlükçü, eşitlikçi, demokratik bir anayasa için, para-kar odaklı para anlayışına karşı haklarımızı savunmak için, özerk ve demokratik üniversite için 15 Mayıs Pazar günü saat 10:00'da Ankara Tren Garı'ndan Sıhhiye Meydanı'na kadar yürüyeceğiz" diye konuştu.

TMMOB'DAN MİTİNGE DAVET
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2011 Cuma 13:51:02
Güncelleme :13 Mayıs 2011 Cuma 22:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?