4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tollu'dan eğitime 'destek' sözü

TOLLU'DAN EĞİTİME 'DESTEK' SÖZÜ

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölgede faaliyet gösteren ilk ve ortaöğretim kurumlarını ziyaret ederek, burada sorun ve sıkıntıları dinledi eğitimcilere de çözüm yolunda 'destek' sözü verdi.

Erdemli'deki okulların eksiklerinin giderilmesine yönelik çalışmaların bu sezon için başlatıldığını kaydeden Tollu, ilk olarak Erdemli Cumhuriyet İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Hikmet Şen'i tebrik eden Tollu, ziyaret esnasında öğretmenlerle sohbet ettikten sonra okul bahçesini gezdi. Okul idaresiyle birlikte okulun eksikliklerini yerinde gören Tollu, ilgili birim amirlerini de yanına alarak incelemelerde bulundu.

Daha sonra ziyaret ettiği Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda, okullardaki alt yapı ve çevre kirliliği sorununu çözümü için gereken işlemleri hemen başlatacakları sözünü veren Tollu, eğitim konusunun kendilerinin öncelikleri arasında yer aldığına dikkat çekerek, bu kapsamda da belediyenin imkan ve olanakları ölçüsünde ilçedeki okullara gerekli hizmeti vermeye çalıştıklarını anlattı. Mükerrem Tollu, "Bu ülke ve yarınlarımız için sağlıklı, bilgili, dürüst ve iyi eğitimli öğrenciler yetiştiren öğretmenlere çok şey borçluyuz. Her zaman öğretmenlerin ve okul idarelerinin yanında olacağız. Öğrencilerin en kaliteli eğitimi almaları konusunda elimizden gelen bütün imkânları sunacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 11:37:05
Güncelleme :15 Eylül 2010 Çarşamba 13:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?