4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Top modeller Silifke'de

ÜÇ TOP MODEL 2011 SAÇ KREASYONLARI İÇİN SİLİFKE'DE

Dünyaca ünlü top modeller Anoek Sanders, Cecilia Sion ve Vande Wetering, 2011 ilkbahar-yaz saç kreasyonları katalog çekimleri için Mersin'in Silifke ilçesine geldi.

2011 ilkbahar-yaz saç kreasyonları katalog çekimleri Türkiye'de yapılıyor. Dünya saç kreasyonlarının 2011 ilkbahar-yaz sezonu katalog çekimlerini yapmak için Türkiye'yi seçtiklerini belirten Oskar ödüllü kuaför Müfide Halaçeli, dünyaca ünlü top modeller Anoek Sanders (16), Cecilia Sion (16) ve Vande Wetering (19) ile Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem, Yapraklı Koyu ve Uzuncaburç'ta çekimler yapacaklarını söyledi. Yaklaşık 20-25 bin fotoğraf çekimi yapacaklarını dile getiren Halaçeli,

2011 ilkbahar-yaz sezonu için yaptıkları çekimi dünyada ünlü moda dergilerinin beklediğini, çekimler için stüdyo ortamını aratmayan Türkiye'yi tercih ettiğini kaydetti.

Aralarında dünyaca ünlü stilistlerin, makyözlerin ve fotoğrafçıların bulunduğu 12 kişilik bir ekiple geldiklerinin altını çizen Halaçeli, "Biz burada 2011 ilkbahar-yaz dönemi saç modellerinin çekimini yapıyoruz. Avrupa 2011 modellerini bekliyor. Bu nedenle çekimlerimiz hızla devam ediyor. Avrupa saç modellerin sadece Avrupa'da değil, Türk kadını da modayı takip ettiği için Türkiye'ye de çok büyük ölçüde yansıyacak. Burada çekim yapmak istememizin sebebi, doğası çekimler için oldukça uygun. Güneşi,

rüzgarı, kültürü ve insanlarımızın insancıl yaklaşımından dolayı burayı seçtik" dedi.

Her gün farklı bir tema oluşturduklarını belirten Halaçeli, "Moda bütün dünyayı ilgilendirdiği için Yörük çekimlerimizi yapıyoruz. İlk günden bu yana Atakenkt Yapraklı Koy, Cennet-Cehennem'de çekimler yaptık. Yarın da 12 kişilik bir ekiple Uzuncaburç'un tarihi dokusu içinde çekim yapacağız. Bu nedenle bölgemizin dünyaca tanınması için ben de katkı sunmanın mutluğunu yaşayacağım" diye konuştu.

Türk kadınının kesime değil bakıma önem verdiğini ifade eden Halaçeli, "Bu Avrupa'da tam tersi. Avrupalı kadınlar her hafta saç kestirip bakım yaptırır. Biz Türk kadınları her gün fön çektirir, her gün daha farklı görünmek isteriz. Bu nedenle Türk kadını saç modasını çok yakından takip ediyor" diye konuştu.

İkisi hukuk öğrencisi olan top modeller, Yörük çadırında 2011 saç modelleri için kameralar karşısına geçti. Türkiye'yi ve Türk yemeklerini çok sevdiklerini belirten mankenler, yoğun bir çalışma içinde olduklarını fakat bu yorgunluğu insanların sıcak kanlı oluşu ve doğanın vermiş olduğu huzurla giderdiklerini söylediler.

Ekip, gündüz yaşadıkları yorgunluğu akşam kendileri için tahsis edilen yatta davul-zurna eşliğinde oynayıp zılgıt çekerek attı.

ÜÇ TOP MODEL 2011 SAÇ KREASYONLARI İÇİN SİLİFKE'DE
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 15:35:02
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 15:56:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?