2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Toplu iş sözleşmesinde mutlu son!

Mersin'in alt birim Toroslar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle, belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 12.5 zam yapıldı.

İmza töreninde konuşan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, günün şartlarında ve belediyenin imkanlarını göz önünde bulundurarak belediye çalışanlarına en iyi zammı verdiklerini belirterek "Toroslar Belediyesi olarak bünyemizde işçi statüsünde çalışan 170 arkadaşımızın ücret ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için Belediye-İş Sendikası ile yaptığımız toplantıları sonuçlandırdık. Karşılıklı uzlaşı içerisinde hem belediye imkanlarını gözetip hem de işçimizi düşünerek 1 yıl süreyle yüzde 12.5 zam verdik. Personel arkadaşlarımızın imza attığımız her projede emekleri var. Onlara daha çoğunu vermek isteriz ama belediyemizin imkanları da belli. Bu noktada ortak bir mutabakat sağlandı. Herkese hayırlı olsun. İnşallah verdiğimiz bu zam işçilerimizin bundan sonraki süreçte aileleri ile birlikte daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürmelerini mümkün kılar" dedi.

Belediye-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Ali Sönmez'de, belediyenin imkanlarını zorlayarak işçilerine en iyi zammı verdiğini ifade ederek, işçilere 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 15:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?