5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Toprak'ın kayınpederi huzurevinde!

Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak'ın 17 yaşındaki eşi Nazlıcan Tağızade'nin huzur evinde kalan babası 63 yaşındaki İsmet Tağızade, evliliğin kendi izniyle olduğunu söyledi.

Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haliz Toprak'ın Kuşadası'nda evlendiği 17 yaşındaki eşi Nazlıcan Tağızade'nin 63 yaşındaki babası İsmet Tağızade, "Benim rızamı aldılar" dedi.

1988 yılında 42 yaşındayken Nazlıcan'ın annesi 16 yaşındaki Şehrinaz isimli kızla evlenen İsmet Tağızade, bir yıldır eşiyle ayrı yaşadığını söyledi

HUZUREVİNDE KALIYOR

Antalya'nın Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan büyükşehir belediyesine ait 20 kişinin kaldığı huzur evinde kalan ve hayatı boyunca Antalya'da halıcılık ile tercümanlık yapan İsmet Tağızade, kızının nikahına gittiğini söyledi. Kendisinin huzur evinde kaldığını damadı Toprak ve kızının bildiğini söyleyen Tağızade, nikah töreninde bulunduğunu ancak nikah şahitlerini hatırlamadığını söyledi.

EVLİLİK İZNİNİ VERDİM

Kızının Halis Toprak ile evliliğine razı olduğunu söyleyen Tağızade, "Evliliğe rızam oldu. Benim iznimi aldılar" dedi.

'Kızınızın kendisinden 54 yaş büyük birisiyle evlilik yapmasını nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna Tağızade, "Kendi bileceği bir iş. Bu yaştaki bir çocuğa ben ne diyebilirim' cevabını verdi.

Kızı ve damadının kendisini ziyarete geleceğini söyleyen Tağızade, 'Sizi yanlarına alacaklar mı?' sorusuna, "Bunları henüz konuşmadık. Bunlar söylenmez ki' diye karşılık verdi

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 13:19:01
Güncelleme :22 Temmuz 2009 Çarşamba 15:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?