3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Toroslar Belediye Meclisi toplanıyor

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Meclisi pazartesi günü toplanıyor. Yoğun bir gündemle bir araya gelecek olan meclis üyeleri, Avrupa Birliği Merkezi Finans ve İhale Birimi’ne sunulan istihdama yönelik projeye ortak olunup-olunmayacağını karara bağlayacak.

Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak olan oturuma, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın başkanlık yapacağı bildirildi. İmar Planı değişiklik taleplerinin de görüşüleceği toplantıda Belediye İhtisas Komisyonları’ndan gelecek raporlar da görüşülerek karar bağlanacak.

Toplantıda ayrıca Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından hazırlanıp AB Merkezi Finans ve İhale Birimi’ne sunulan; ‘Yeterli Eğitime Sahip Olmayan Kadın ve Genç İşsizlerin Mesleki Eğitimi ve Yerel İşgücü Piyasasına Entegrasyonu’ adlı projeye Toroslar Belediyesi’nin de ortak olup-olmayacağı konusu görüşülecek.

Öte yandan, Cumhuriyet’in 85. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında belediye tarafından bir dizi program düzenlenecek. Çağdaşkent Mahallesi’nde yer alan 3 Ocak Spor Kompleksi’nin açılışını da kapsayan etkinliklerde pop müziğin sevilen ismi Mustafa Sandal ile Grup MP3 bir konser verecek.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 13:33:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?