3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Toroslar Belediyesi, ATA TV'de

Mersin'in merkez ilçelerinde Toroslar Belediyesi, uydudan yayın yapan ATA TV'nin canlı olarak yayınladığı "Anadolu'da Ramazan" adlı sahur programına konuk oldu.

Toroslar Belediyesi tarafından Çukurova Mahallesi'ne inşa edilen ve Mersin'in kuzey girişinde Milli değerlere hitap eden ünitelerin yer aldığı Anıt Tepe Parkı'nda gerçekleştirilen programın sunuculuğunu Mahmut Tülek yaparken, programa Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın yanı sıra MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, MHP MYK Üyesi Ahmet Barış Sanal, Mersin Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, İl Müftüsü Niyazi Ersoy, Toroslar İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü, belediye meclis üyeleri, cami imamları, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

Mersin'in Ramazan kültürü, yöresel sahur sofraları, tarihi kültürü ve Ramazan sohbetlerinin yer aldığı programa Mersin'in yerel sanatçısı Aybüke Ayberk'te katılarak söylediği ilahiler ve tasavvuf müziğiyle geceye renk kattı.

Toroslar Belediyesi Halkoyunları Ekibi'nin sunduğu gösterilerle devam eden ve yörük kültüründen örneklerin de sergilendiği gecede, kıl çadırlarda yapılan çiğ köfte, sıkma ve börekler konuklara ikram edildi.

Programda Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar ilçesi ve belediyenin çalışmaları ile yapılan projeler hakkında bilgiler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 16:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?