3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Toroslar Belediyesi'nde bayramlaşma

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi'nde Kurban Bayramı erken kutlandı. Belediye personeli, kurum yöneticileriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ilk olarak makamında idari binada hizmet veren işçi ve memurlarla bayramlaştı, ardından da Park ve Bahçeler, Proje, Makine İkmal Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ayniyat Saymanlığı ile Teknik Birimler Amirliği'ni ziyaret ederek burada çalışanlarının Kurban Bayramı'nı kutladı.

Bayramların; toplumsal dayanışmayı pekiştiren değerlerin yoğun yaşandığı günler olduğuna dikkat çeken Hamit Tuna, milletçe birlik, beraberlik ve huzur içinde bir bayram daha yaşamanın haklı mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Tuna, belediye başkanlığı görevini devraldığı günden bu yana kurum çalışanlarıyla bir ekip olarak çalıştıklarını ifade ederek, hayata geçirilen önemli projelerle birlikte yapılan çalışmalarda belediye personelinin de imzasının bulunduğunu hatırlattı. Tuna, "Yaşamımızda müstesna bir yeri bulunan bayramlar, sevinç ve mutluluk, yardımlaşma ve dayanışma, sevgi günleridir. Bu günleri fırsat bilerek hoşgörü ve uzlaşmayı bir yaşam biçimi olarak benimsemeli, birbirimize her zaman sevgi ve saygıyla yaklaşabilme olgunluğunu gösterebilmeliyiz" dedi.

9 gün sürecek olan Kurban Bayramı'nda ilçede yaşayan insanların huzurlu ve güvenli bir ortamda bayram geçirebilmesi noktasında; Toroslar Belediyesi olarak gereken tüm önlem ve tedbirlerin alınarak hayata geçirildiğine işaret eden Hamit Tuna, "Tüm Mersinli hemşerilerimizin, Türk-İslam Alemi'nin 'Kurban Bayramı'nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını, barış ve huzur getirmesini diliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 14:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?