2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Toroslar Belediyesi'nde bayramlaşma

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, hayata geçirmiş oldukları proje ve çalışmalarla birlikte ilçenin çehresini değiştirdiklerini, başarılarının altında yatan etkenin ise ekip çalışması olduğunu vurguladı. 

Tuna, Ramazan bayramı nedeniyle Belediye Hizmet Binası'nda düzenlenen törende, belediye personeliyle bayramlaştı. Etkinlikte; Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler, Makine İkmal Müdürlüğü'nün yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ayniyat Saymanlığı ve Teknik Birimler Amirliği'ne bağlı çalışanlar da hazır bulundu. 

Toroslar Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Tuna, başkanlık görevine geldiği günden bu yana ekip çalışması içerisinde yer aldıklarını söyledi. Ekip çalışmasıyla birlikte Toroslar'ın çehresini değiştirdiklerini belirten Tuna, hayata geçirilen projelerdeki başarının da kendileri kadar belediye personeline de ait olduğunun altını çizdi. 

Ramazan bayramının tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Hamit Tuna, belediye çalışanlarına hitaben şu konuşmayı yaptı; “Bayramlar barışın, sevginin, kardeşliğin simgesidir. Sizlerin de bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Ailenizle nice huzur dolu bayramlar diliyorum.”

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 13:51:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?