5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Toroslar Belediyesi'nden asfalt rekoru

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, geride kalan 5 yıllık zaman diliminde 100 bin ton asfalt kullandıklarını ve bunun bir rekor olduğunu savundu.

Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Arpaçsakarlar bölgesinde yer alan Bahçeci Mahallesi'nde asfalt çalışmalarının yanı sıra kaldırım yapımı gerçekleştirildiği bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, daha önce 25 mahalleye hizmet verdiklerini ancak ilçe sınırlarının genişlemesiyle birlikte kendilerin bağlı mahalle sayısının 33'e yükseldiğine dikkat çekerek, bölgedeki tüm cadde ve sokakları taradıklarını, tespit edilen eksikliklerin de en kısa sürede giderildiğini anlattı.

Son 5 yılda yapılan çalışmalar kapsamında 100 bin ton asfalt kullanıldığı bilgisini de veren Tuna, hizmet üretiminde hiçbir zaman ayrım yapmadıklarını ve herkese eşit mesafede yaklaştıklarını dile getirdi.

Tuna, “250 bine ulaşan nüfusuyla birlikte Toroslar, her gün değişip gelişiyor. Bizler de bu ilçenin yöneticileri olarak kentin sorunlarını çözme noktasında gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Toroslar halkından aldığımız destekle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Seçim meydanlarında vermiş olduğumuz sözleri de bir bir yerine getireceğiz. Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Amacımız, imkanları en iyi şekilde kullanarak, halkımıza en güzel hizmeti vermek ve memnun etmek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 09:57:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?