9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Toroslar Belediyespor sezonu açtı

Süper Lig 1. Amatör Küme'de mücadele eden Toroslar Belediyespor, 2007-2008 futbol sezonunu Koray Aydın Stadı'nda düzenlenen bir törenle açtı.


Törene, Toroslar Belediye Başkan Vekili Hikmet Koç, Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, Mersin Faal Futbol Hakemleri Derneği Başkanı ve Turkcell Süper Lig Hakemi Vedat Yüksel, Ceyhan Belediyespor yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törenin açış konuşmasını yapan Toroslar Belediye Başkan Vekili Hikmet Koç, spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini belirterek, "Toroslar Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında spora çok önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana spor yatırımlarımızı yüzde 300 oranında artırdık. Spor, insanları birbiriyle kaynaştıran, dostlukları pekiştiren, barış ve huzuru temin eden bir olgudur" dedi.


Yeni sezonda her şeyden önce centilmenliğin birinci unsur olması gerektiğini ifade eden Koç, 2007-2008 futbol sezonunun Toroslar Belediyespor başta olmak üzere tüm spor camiasına başarılar getirmesini diledi.
Başkan Vekili Hikmet Koç'un konuşmasının ardından Toroslar Belediyespor Kulübü'nün yöneticileri ile kulüp bünyesinde bulunan atletizm, bayan futbol takımı ve A takım ile alt yapı çalıştırıcı ve sporcularının tanıtımı yapıldı. Tanıtımdan sonra, Toroslar Belediyesi Yaz Futbol Okulu'na katılan sporculara katılım belgeleri Toroslar Belediye Başkan Vekili Hikmet Koç ve Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş tarafından verilirken, 2007-2008 futbol sezonunun başarılı geçmesi dileğiyle kurban kesildi.


Toroslar Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'nin de gösteri sunduğu törende, Toroslar Belediyesi bayan futbol takımı ve minikler kısa bir gösteri maçı yaptı. Törende, Toroslar Belediyespor ile Ceyhan Belediyespor da yeni sezonu özel bir maçla açtı. Toroslar Belediyespor'un 3-1 kazandığı maçın ardından tören havai fişek gösterileri ile son buldu.

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 12:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer dereli IP: 88.229.192.xxx Tarih : 7.05.2008 11:01:12

toroslar beleydiye spor çok yanlış yaptı