8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Toroslar'a 3. semt pazarı

Mersin'in alt birim Toroslar Belediyesi'nce Çukurova Mahallesi'ne yaptırılan sabit semt pazarı törenle açıldı.

 
Açılış töreninde konuşan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, göreve geldikleri günden bu yana köy görünümündeki Toroslar'ı 21. yüzyıla yakışır bir hale getirmek için çaba sarfettiklerini belirterek, açılan semt pazarlarının da buna örnek teşkil ettiğini söyledi.


Bugüne kadar Çağdaşkent ve Güneykent mahallelerinde sabit semt pazarı açtıklarını dile getiren Tuna, son olarak bin 350 metrekare alan üzerine yaptırılan Çukurova Mahallesi sabit semt pazarını kısa sürede tamamlayarak hizmete açtıklarını kaydetti. Bölgedeki tüm mahallelere sabit semt pazarı yapmak istediklerini, ancak bunun için yeterli alanın bulunmadığını ifade eden Tuna, yer sorununu arsa kamulaştırmak suretiyle çözerek, her mahalleye sabit semt pazarı yapmayı hedeflediklerini belirtti. Tuna, açılan semt pazarları ile birlikte vatandaşların daha refah ve hijyenik bir ortamda hizmet alabileceklerini sözlerine ekledi.


Çukurova Mahalle Muhtarı Muzaffer Filiz ise, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya mahallesine kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, vatandaşların artık serin ve hijyenik bir ortamda alış veriş yapacaklarını söyledi.

 
Törene, MHP'li milletvekili adayları ile pazarcı esnafı ve vatandaşlar katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 16:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?