5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Toroslar'da 2. Tuna dönemi

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi'nde yeniden başkanlık görevine seçilen Hamit Tuna, mazbatasını aldı.

Parti yöneticileriyle birlikte Mersin Adliyesi'ne gelen Hamit Tuna, burada Toroslar İlçe Seçim Kurulu Başkanı Remzi Nazlıcan'dan mazbatasını aldı.

Seviyeli bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirten Tuna, 5 yıllık zaman diliminde ortaya konulan çalışmaların bölge halkının takdirini topladığını ve bunun sandığa da yansıyarak kendisine bir 5 yıl için daha yetki verildiğini söyledi.

Tuna, "Artık seçim süreci geride kaldı. Biz parti rozetini çıkardık ve geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de bölge insanımızı gönül çemberimiz içine alacağız. Oy almış olalım ya da olmayalım, hiçbir mahallede adaletsizlik yapmadan, eldeki imkanlarla en güzel, en doğru projeleri hayata geçireceğiz. Zaten bizim yol haritamız vatandaş odaklı, proje odaklı. 33 mahalleye 33 proje anlamında taahhütlerimiz var. Hemen çalışmalara başlayarak taahhütlerimizi hayata geçireceğiz. Toroslar'da yaşayan insanların hayat standartlarını yükselteceğiz" dedi.

22 Temmuz seçimlerinde 25 bin 516 oy aldıklarını ve bugün yapılan seçimlerde bunu 45 bin 530'a yükselttiklerini kaydeden Tuna, kendisine güvenen ve destek verenlere teşekkür etti.

Tuna, 5 yıllık zaman diliminde kendisine güvenenlerin umudunu boşa çıkarmayacağını ve Toroslar'a hizmet edebilme adına çalışmaya devam edeceğini söyledi. Hamit Tuna, daha sonra Mersin Adliyesi Hizmet Binası içinde yer alan İlçe Seçim Kurulları'nı ziyaret ederek, burada görevli hakimlerle bir süre sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 22:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?