5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Toroslar'da araç filosu genişletiliyor

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi'nde hizmet kalitesinin arttırılabilmesi noktasında belediye bünyesinde hizmet birimlerinin araç filosunun genişletildiği bildirildi.

Yapılan çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bir adet tamburlu çayır biçme makinesi alındığı açıklandı. Traktörle birlikte çalışan makineyle birlikte insan gücünün yerine motor gücü kullanılacağı ve böylelikle de iş veriminin artacağı kaydediliyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, halkın talep ve istemlerine en kısa sürede cevap verebilme noktasında çaba sarf ettiklerini belirterek, yeni alınan iş makinelerinin de söz konusu amaca hizmet ettiğin anlattı. Tuna, bugüne kadar iş veriminin arttırılması ve daha hızlı hizmet üretilebilmesi adına belediyeye 28 adet iş makinesi kazandırıldığı bilgisini verdi.

Son olarak satın alınan tamburlu çayır biçme aracının yapılan işlerin daha kolay ve seri bir şekilde yapılabilmesine olanak sağlayacağını savunan Tuna, “Bu araçla özellikle bölgemizde bulunan boş arsalarda oluşan otları temizleyerek bu otlar arasında haşere, kemirgen ve sürüngen gibi insan sağlığını tehdit edici varlıkların yaşamasını önleyeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 17:36:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?