4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Toroslar'da asfalt çalışmasına devam

TOROSLAR'DA ASFALT ÇALIŞMASI

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına Yalınayak Mahallesi'nde devam etti.

Geçtiğimiz 6 yıl içinde 150 bin ton asfalt kullanarak, Mersin'de belediyeler arasında bir rekora imza atan Toroslar Belediyesi, asfalt çalışmalarına Yalınayak'ta devam ediyor.

Bozuk ve deforme olmuş yollarda belli bir program dahilinde hizmetlerini sürdürdüklerini dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaz aylarının gelmesi ile birlikte bölgedeki eksikleri gidermek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Her mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarına belirten Tuna, Yalınayak'ta yürütülen çalışmalarda 200 ton asfalt kullandıklarını kaydetti.

Hedeflerinin 21. yüzyıl şartlarına uygun bir Toroslar oluşturmak olduğunu vurgulayan Tuna, “29 Mart yerel seçimleri ile birlikte ilçe statüsüne kavuştuk. Böylelikle mahalle sayımız 33'e yükseldi. Her mahallemize eşit hizmet götürebilme gayreti içerisindeyiz. Bölgemizde bulunan mahallelerimizdeki eksiklerimizi tespit ederek belli bir program dahilinde tamamlamaya çalışıyoruz. Yalınayak'taki asfalt eksiğini giderebilmek için çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz, Toroslar'ı 21. yüzyıl şartlarına uygun hale getirmek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 16:38:00
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 16:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?