4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Toroslar'da bayramlaşma sevinci

TOROSLAR'DA BAYRAMLAŞMA

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi'nde bayram sevinci yaşandı. Beeldiye Başkanı Hamit Tuna, kurum yöneticileri ve belediye personeliyle bayramlaşarak, sevinçlerine de ortak oldu.

'Kurban Bayramı' kapsamında ilk olarak Park ve Bahçeler, Proje, Makine İkmal Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ayniyat Saymanlığı ile Teknik Birimler Amirliği'nde bulunan belediye personeliyle bayramlaşan Hamit Tuna, daha sonra belediye idari binada hizmet veren işçi ve memurların bayramını kutladı. Toroslar Belediyesi Meclis Üyeleri'nin de hazır bulunduğu bayramlaşma törende konuşan Tuna, belediyeciliğin bir ekip çalışması olduğunu vurguladı.

Başkanlık görevinde bulunduğu süreçte hayata geçirilen projelerde en büyük payın belediye personeline ait olduğunu ifade eden Tuna, "Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de belediye olarak hızlı bir tempoda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toroslar'ın çehresini değiştirmek adına projelerimizi gerçekleştirmeye gayret edecek ve kararlı bir şekilde çalışarak hizmetlerdeki hedeflerimize ulaşacağız" dedi.

TOROSLAR'DA BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 12:50:04
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 17:03:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?