4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Toroslar'da kaldırım atağı

TOROSLAR'DA KALDIRIM ATAĞI

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçede kaldırım eksiği bulunan mahallelerdeki kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmalarda, Arpaçsakarlar Mahallesi ve ilçenin muhtelif yerlerinde yarım kalan kaldırımlar tamamlanırken, Selçuklar Mahallesi'ndeki çalışmalar da devam ediyor. Yapılan çalışmalarda, 4 bin metre bordür taşı ve 6 bin metrekare beton parke döşemesi gerçekleştirdiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, hedeflerinin modern bir Toroslar oluşturmak olduğunu söyledi.

Toroslar Belediyesi olarak, tüm mahallelerde kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Tuna, 29 Mart seçimlerinin ardından ilçe sınırlarının genişlemesiyle daha önce 25 mahallesi olan Toroslar'ın, 33 mahalleye ulaştığını kaydetti. Yeni bağlanan 3 belde belediyesinin ikisinden büyük bir borç yükü altına girdiklerini ifade eden Tuna, hizmetin aksamaması ve sıkıntılı günleri atlamak amacıyla, kendi bünyelerinde, kendi işçileri ile kaldırım çalışmasını yürüttüklerini belirtti.

Başkan Tuna, yol ve kaldırımların kentin aynası olduğuna da dikkat çekerek, “İlçe sınırlarının genişlemesi ve yeni bağlanan belde belediyelerden dolayı aşırı borç yükü altına girilmesine rağmen, mevcut imkanlarımız ölçüsünde ve ekiplerimizin üstün gayretleri sonucunda hizmetlerimize devam ediyoruz. Amacımız Toroslar'ı, hizmet noktasında hak ettiği yere getirmektir. Bu vesileyle yaya ve araç trafiğini rahatlatma gayreti içerisindeyiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 11:49:04
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 12:45:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?