5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Toroslar'da meclis yarın toplanıyor

Toroslar Belediye Meclisi, ‘Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nı yarın gerçekleştirecek.

Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın başkanlık yapması beklenen toplantıda; boş memur kadrolarıyla ilgili olarak yapılan değişikliklerle birlikte ‘İş Geliştirme Projesi’ kapsamında gündeme gelen teklifler görüşülerek karara bağlanacak.

Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek olan birleşim saat 14.00’da başlayacak. Toroslar Belediyesi ve belediyeye bağlı kuruluşların yanı sıra ‘Mahalli İdare Birlikleri Norm İlke ve Standartları Yönetmeliği’nin 11. maddesine göre boş memur kadrolarında yapılacak değişikliklerin görüşüleceğe mecliste ayrıca; numaralama değişikliğinden dolayı belediyeden ‘Adres Tespiti Belgesi’ isteyen vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret ve harç alınmaması ve iş denetleme belgesine ait ücret tarifesi ile ilgili teklifler de ele alınacak.

Çavuşlu Mahallesi ile ilgili plan değişikliği konusunun da görüşüleceği toplantıda Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mersin İl Özel İdaresi’ne daha önce belirtilen arsaların tahsisi ile ilgili raporlar da görüşülerek karara bağlanacak. ‘İş Geliştirme Merkezi Projesi’ ile ilgili tekliflerin de ele alınacağı meclis toplantısının İhtisas Komisyonları’ndan gelen raporların görüşülmesiyle sona ereceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 10:44:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?