2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Toroslarda okullar temizleniyor

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, 2008-2009 eğitim ve öğretim yılı öncesinde, okullardaki temizlik çalışmalarına başladı.

Bölgede bulunan 51 okulun tamamında, Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlik çalışmasına başlandığı bildirildi. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, belli bir program dahilinde bölgedeki tüm okulları tarayarak, eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirileceklerini kaydetti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim ve öğretim yılı öncesinde, okullarda çevre düzenlemesi, temizlik ve ilaçlama çalışması yapacaklarını belirten Tuna, bölgede bulunan 51 okulda başlatılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak, eğitim yılı açılışına yetiştirileceğini ifade etti.

Belediye olarak sosyal tesislerin bakım çalışmalarını her yıl düzenli bir şekilde yaptıklarını dile getiren Tuna, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde camilerdeki temizlik ve bakım çalışmalarını bitirdiklerini hatırlattı.

Tuna, temizlik, ilaçlama ve çevre düzenlemesi çalışmalarının okulların açık olduğu dönemde de ihtiyaca ve talebe göre yürütüleceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 18:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?