4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Toroslar'da okullar temizleniyor

TOROSLAR'DA OKULLAR TEMİZLENİYOR

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, 2010-2011 eğitim ve öğretim sezonunun başlamasına az bir süre kala, ilçe sınırları içerisinde bulunan okullarda temizlik ve ilaçlama çalışmalarına başladı.

Her yıl eğitim ve öğretim yılının başlangıcı öncesinde, ilçedeki okullarda yapılan bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına yeniden başlayan Toroslar Belediyesi, okulların genel temizliğini ve ilaçlamasını yapıyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, okulların bahçeleri temizleniyor, yıkanıyor ve tuvaletleri de ilaçlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için belediye olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz" dedi.

Toroslar ilçesinde bulunan 77 okulda yapılan bakım, onarım, temizlik ve ilaçlama çalışmalarının belli bir program dahilinde yürütüldüğünü kaydeden Tuna, "Başlatılan çalışmalarda temizlik, okul bahçelerinin yıkanması ve ilaçlama yapıyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan, ilçemizdeki tüm okulların bakım ve onarım çalışmalarını bitirmeyi hedefliyoruz. Toroslar Belediyesi olarak eğitimin önemini biliyoruz. Belediye'nin imkanları ölçüsünde bu noktada eğitim-öğretime gereken önem ve desteği veriyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 14:23:02
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 14:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?