4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Toroslar'da piknik keyfi

TOROSLAR'DA PİKNİK KEYFİ

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından Kepirli yaylasında düzenlenen 'Dayanışma' pikniğinde bir araya gelen belediye personeli ve vatandaşlar, moral depoladı.

Toroslar Belediyesi'nin, personelin ve bölge insanının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği pikniğe, yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Oldukça keyifli geçen piknikte, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, personel ve vatandaşlarla birlikte halay çekip gün boyunca pikniğe katılan çocuklar ve vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Tuna, personel ile bölge insanı arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı arttıran etkinliklerin, iş verimliliğinin artmasının yanı sıra dostlukların kurulmasına da vesile olduğunu söyledi. Türkün töresinde, geçmişten günümüze gelen bu tür etkinliklerin olduğunu belirten Tuna, bu etkinliği geleneksel hale getireceklerini belirterek, amaçlarının, yeni aile dostluklarının edinilmesini sağlamak ve memleket meselelerinin konuşulup tartışılarak, doğru çözümler üretilmesine katkıda bulunmak olduğunu kaydetti.

Pikniğe katılan tüm personele ve bölge halkına teşekkür eden Başkan Tuna, “Belediye personelimizi ve bölge insanımızı bir araya getirmek suretiyle, böyle güzel bir ortamda yaz dönemini birlikte karşılamak istedik. Ekip ruhunu yakalayan kurumlar her zaman daha başarılı olur. Toroslar Belediyesi olarak bizde bu ilkeden yola çıkarak hem personelimizle hem de halkımızla iç içe olarak kenti halkla birlikte yöneten bir model sergiledik. İçimizde var olan aile ortamının daha da pekişmesi için düzenlediğimiz bu dayanışma pikniğimizi, her yıl geleneksel hale getireceğiz” dedi.

Çadırların kurulduğu ve yörük kültürünün de yansıtıldığı piknikte, belediye tarafından herkese etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu. Piknik eğlencesi, oyunların oynanması ve halayların çekilmesi ile sona erdi.

TOROSLAR'DA PİKNİK KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 15:21:00
Güncelleme :14 Haziran 2010 Pazartesi 16:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?