5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Toroslar'da yaz futbol okulu

 Mersin'in merkez Toroslar Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte gençleri spora yönlendirmek amacıyla açtığı kurslara futbol ile devam etti.

Gençleri kahve köşelerinden, madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde basketbol, halkoyunları ve tiyatro dallarında kurslar açan Toroslar Belediyesi, 5. yaz futbol okulunu açtı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde sürdürülecek olan yaz futbol okulunda kayıtların 23 Haziran’da sona ereceğini kaydetti.

1 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan yaz futbol okulundaki amaçlarının, Türk sporuna profesyonel ve yetenekli futbolcular kazandırmak olduğunu söyleyen Tuna, 1994 ve 2002 yılları arasında doğanların müracaatlarını kabul edeceklerini belirtti.

Spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini kaydeden Tuna, tüm gençleri spora yönelmeye davet ederek, “Spora ve sporcuya büyük önem verdiğimizi her platformda dile getiriyor ve hizmetlerimizi bu yönde gerçekleştiriyoruz. İşte bu noktadan hareketle geçen yıllarda da açmış olduğumuz yaz futbol okullarının bu yıl beşincisini açıyoruz. Burada ki amacımız; gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak sağlığın temeli olan spora yönlendirmek ve aynı zamanda yetenekli ve profesyonel sporcuları keşfedip, Türk sporuna kazandırmak. 7-15 yaş arası tüm gençlerimizi yaz futbol okulumuza müracaat etmeye davet ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 18:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HALİT İNCE IP: 78.164.245.xxx Tarih : 15.06.2009 21:11:01

BAŞKANIMIZ HAMİT TUNA'YI  GENÇLERİMİZİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUMAK, ÜLKEMİZİ SPOR DALLARINDA TEMSİL ETMEK  İÇİN AÇMIŞ OLDUĞU BU KURSLARDAN DOLAYI KUTLUYORUM.