30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Toroslar'dan tesis desteği

MERSİN İDMAN YURDU ALTYAPISINA TOROSLAR'DAN TESİS DESTEĞİ

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçede bulunan spor tesislerinin kapılarını Mersin İdman Yurdu alt yapısına açtı.

Mersin İdman Yurdu altyapı antrenörü Atıf Öztoprak, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın Mersin'de sporun lokomotifi olduğunu söyledi.

Mersin İdman Yurdu altyapısının ilk defa çim sahada antrenman yapacağını belirten Öztoprak, Toroslar Belediyesi'nin spora ve sporcuya bakış açısının farklı olduğunu anlatarak "Hamit Tuna Başkanımız spor konusunda Mersin'in lokomotifidir. Aynı zamanda da sporu çok seven bir insandır. Onun başlattığı bu yolda inşallah diğer belediyelerde katkıda bulunurlarsa çocuklarımızı iyi eğitir, kötü alışkanlıklardan kurtarır, sosyal yönlerini geliştiririz. Başkanımız bize saha desteğinin yanı sıra sporcuların taşınması anlamında servis desteği de sağladı. Kendisine Mersin İdman Yurdu camiası adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, spor tesislerini amatör spor kulüplerinin hizmetlerine de sunduklarını ifade ederek, kentin süper lig temsilcisi Mersin İdman Yurdu'na katkı sağlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması amacıyla ilçeyi sporun merkezi haline getirdiklerini vurgulayan Başkan Tuna, hedeflerinin öncelikle Mersin ve daha sonra Türk sporuna yetenekli sporcular kazandırmak olduğunun altını çizdi.

Öte yandan Mersin İdman Yurdu altyapısının çalışmalarını Çağdaşkent 3 Ocak Spor Kompleksi'nde yapacağı belirtildi.

MERSİN İDMAN YURDU ALTYAPISINA TOROSLAR'DAN TESİS DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2011 Perşembe 10:24:03
Güncelleme :7 Temmuz 2011 Perşembe 11:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?