5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Toroslar'ı dünya tanıyacak

TOROSLAR DÜNYAYA TANITILACAK

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar, sanal alemde tüm dünyaya tanıtılacak. Toroslar Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan ve 'Sanal Tur' adı verilen sistemle birlikte ilçenin tanıtımı yapılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, çağdaş bir belediyecilik hizmeti sunabilme adına teknolojideki tüm yeniliklerden yararlanmaya çalıştıklarını, bununla birlikte belediye-vatandaş arasındaki iletişimi de kolaylaştırmak istediklerini anlattı. Tuna, ilçeyi 360 derecelik panaromik fotoğraflarla Türkiye'ye ve dünyaya tanıtma hayalini gerçekleştirdiklerini böylelikle de belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yapmış oldukları çalışma ve hayata geçirdikleri projeleri tanıttıklarını söyledi.

5 yıl boyunca Toroslar'a kazandırılan hizmet ve projelerin, yakın nokta ve özel bir çekimle ele alındığını, bu mekanların da sitenin ziyaretçilerin izlenimine fotoğraflar aracılığıyla sunulduğunu belirten Hamit Tuna, "Türkiye'nin her köşesinden olduğu gibi dünyanın her tarafından Toroslar'ı merak eden herkes, belediyemizin resmi internet sitesine girerek, Toroslar'ı tanıma imkanını bulacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 17:39:01
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 17:45:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?