4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

TP görev dağılımı yaptı

TP MERSİN'DE GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Türkiye Partisi (TP) Mersin İl Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı. Hamit Karış'ın başkanlığında oluşturulan yönetimde 15 başkan yardımcısının yanı sıra bir genel sekreter ve 15 yöneticiyle birlikte toplam 28 isim yer aldı. İl Başkanı Karış, TP'nin Türkiye için önemli bir fırsat olduğunu ve parti olarak yeni bir siyaset anlayışı inşa edebilme noktasında yola çıktıklarını söyledi.

TP Mersin İl Başkanlığı hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda yapılan son genel kurul sonrasında oluşturulan yeni Yönetim Kurulu da ilk defa toplandı. Yapılan görev dağılımının ardından İl Başkanlığı görevine Hamit Karış getirilirken, Mustafa Altınova, İsmail Öksüz, Mert Caner, Recep Banioğlu, Göktan Tandoğan, Kurtuluş Ayna, Selahattin Görgülü, Burak Tahran, Seyit Güzel, Çiğdem Yücel, Müge Güvercin ve Sami Doğan başkan yardımcılığı görevini üstlenirken, İl Sekreterliği'ne de Murat Çevirme getirildi.

TP İl Başkanı Hamit Karış, eski siyaset tarzında kavga, kutuplaşma ve halksız demokrasi yaşanırken, kendilerinin ayrıştıran, kutuplara çeken siyasi parti olamayacaklarını ifade ederek, TP'nin ülke için büyük şans olduğunun altını çizerek, parti olarak yeni bir siyaset tarzını inşa etmek üzere yola çıktıklarını dile getirdi. Karış, Türkiye`de köklü bir değişime ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, bunu yapabilecek partinin de demokratik merkez ve geleceğin partisi bir başka ifadeyle de TP olduğunu öne sürdü.

Kavgaya, kin ve nefrete taraf olmadıklarını kaydeden Karış, siyaseti gençlerle ve kadınlarla yenileyeceklerini, kimseyi ötekileştirmeyeceklerini, TP'nin ülkenin gerçeklerini bildiğini ve hiçbir gerçekten kaçmayacağını vurguladı. Karış, "Tüm kurumlar arasındaki güveni yeniden inşa edeceğiz. Sistemin çözüm üretme yeteneğini artıracağız. Liyakat ve başarının ödüllendirildiği bir toplumsal ve kurumsal kültür inşa edeceğiz. Türkiye Partisi `ben de varım` diyen herkesi kadrosu olarak görecek ve herkesin sağladığı her katkı partinin programı ve heyecanı olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 12:49:01
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 12:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?