9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Trafik canavarı yine can aldı

Mersin'de, aşırı hız yüzünden kontrolden çıkan bir otomobilin park halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Sabancı Lisesi önünde meydana geldi. 

Mersin şehir merkezinden Erdemli yönüne gitmekte olan Hüseyin Ş. (23) yönetimindeki 06 YTD 66 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu, yolun sağındaki kaldırımda park halinde bulunan 33 VT 529 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil, savrularak yolun ortasında ters istikamete dönerek durabildi. Kazada, otomobilin ön koltuğunda oturan Ali Dikencik (29), araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Hüseyin Ş. ile birlikte aynı otomobilde bulunan Deniz Bahçeci (23), Gül Ender Sıkı (22) ve Müzeyyen Sıkı (14) ise Mersin Devlet ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındı. 

Sıkıştığı araçta hayatını kaybeden Ali Dikencik'in cesedi, Sivil Savunma Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2007 Pazar 10:41:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaşar öz IP: 88.231.187.xxx Tarih : 24.01.2007 21:16:40
bu kadar surat niye! malesef gençler bu hataları yapıyor kendilerine çevrelerine ve masum insanlara zarar veriyorlar allah rahmet eyylesin diyelim.bizlerde ders çıkaralım.