8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Trafik kazası : 26 yaralı

Mersin Kapalı Cezaevi’nden Alanya Kapalı Cezaevi’ne mahkum taşıyan cezaevi nakil aracı, Karaman’da virajı alamayarak takla attı. Kazada 12 mahkum, 13 asker ve sürücü yaralandı.

Kaza, bu sabah saat 11.30'da, Karaman- Mersin Karayolu’nun 28’inci kilometresinde meydana geldi. Alanya Kapalı Cezaevi’ne gitmek üzere sabah saatlerinde Mersin Kapalı Cezaevi’nden hareket eden sürücüsünün adı belirlenemeyen 06 AN 5031 plakalı cezaevi nakil aracı, virajı alamayarak takla attı. Kazada 12 mahkum ile 1’i uzman çavuş, 1’i astsubay 13 asker ve sürücü yaralandı.

Sağlık durumu ağır olan mahkum Murat Gündoğdu ile asker Caner Eren, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevkedildi. Diğer yaralılar ise, Karaman Devlet Hastanesi ile çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Karaman Valisi Fatih Şahin, Karaman Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Karataş ile Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Aksaray Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek kaza hakkında bilgi aldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 15:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?