4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Trafik kazası: 1 ölü, 22 yaralı

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre kaza, Erdemli'ye 3 kilometre mesafedeki Kösbucağı yolu Parsel mevkiinde, saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Defne yaprağı toplamak üzere Dağlı Köyü'nden Limonlu Beldesi'ne giden işçileri taşıyan Hasan Bölükkaya yönetimindeki 33 HA 748 plakalı kamyonet, Kösbucağı yolu Parsel mevkiine geldiğinde frenlerinin tutmaması sonucu virajı alamayarak devrildi. Kazada, kamyon kasasında bulunan işçilerden Ayşe Topal (20) olay yerinde hayatını kaybederken, durumu ağır olan yaralılardan Misaniye Yıldız, Tuğba Topal, Mesut Topal, Ali Akti, Nuriye Topal, Sadettin Şahin ve Ayşe Yanık Mersin Devlet Hastanesi'nde, durumu hafif olan diğer 15 yaralı ise Erdemli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Kazayı haber alan yaralı yakınları, Erdemli ve Mersin devlet hastanelerine akın etti. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2006 Cumartesi 14:41:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhan akdeniz IP: 88.232.86.xxx Tarih : 4.12.2006 00:10:38
cezaları artırmakla kazalar azalmıyor malesef.insanlar naçarlıktan kamyon kasalarına biniyorlar.bu ucuz ölümler beni yıkıyor.ülkem insanı bu kadar kolay ölmemeli.lütfen herkes fedakar olsun,üzerine düşen görevi yapsın.