2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Trafik kazası can aldı: Üç ölü, bir yaralı

Meydana gelen trafik kazasında, 1’i çocuk toplam 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. Kazada, cam yüklü kamyonda sıkışanlar yarım saat süren çalışma sonrası çıkarılabildi.
Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 23.00 sıralarında Mersin merkeze bağlı Mezitli Beldesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Mezitli Belediye Binası önünde meydana geldi. Mersin istikametinden Erdemli istikametine gitmekte olan Veli Özer (24) yönetimindeki 33 FA 544 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak karşı şeride geçerek karşı yönden gelen Özcan Demir (28) yönetimindeki 33 TP 050 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kamyon sürücüsü Özcan Demir ile yanında bulunan 13 yaşlarındaki kimliği belirlenemeyen bir çocuk araçta sıkışırken, otomobil sürücüsü ve kamyondaki diğer yolcu Sezgin Oruç (40) ağır yaralandı. Kaza sonrası kamyonetten fırlayarak yaralanan Sezgin Oruç ile otomobil sürücüsü Veli Özer, ambulansa Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Her iki yaralı da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamyonette sıkışan ve henüz kimliği belirlenemeyen 13 yaşlarındaki çocuk olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Özcan Demir ise, ekiplerin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonrası ağır yaralı olarak kurtarıldı. Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kamyon sürücüsünün de sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazadan sonra yola dökülen cam parçaları nedeniyle yol trafiğe bir süre kapatıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

mersin
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2004 Cuma 10:43:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?