5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Trafik kurbanı astsubaya son görev

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Astsubay Levent Çemer, memleketi Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

Gölcük Hücumbot Filosu Komutanlığı'nda görevliyken özel aracı ile geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Astsubay Çemer'in (22) cenazesi, Tarsus Devlet Hastanesi morgundan alınarak şehir mezarlığına getirdi.

Cenazede anne Hayriye Çemer ve baba İsmet Çemer gözyaşlarına boğuldu. Oğullarının Türk bayrağına sarılı tabutunu öpüp koklayan anne ile babayı yakınları ve askerler teselli etmeye çalıştı. Astsubay Levent Çemer'in cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları
arasında toprağa verildi.

Törene, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Soner Polat, MHP Mersin Milletvekili Akif Akkuş, Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Tarsus Garnizon Komutanı Binbaşı Abdulkadir Yavuz, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Ataş, çok sayıda askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. 


 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 15:13:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?