4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Traktörcüler sitesi tapularına kavuştu

TRAKTÖRCÜLER SİTESİ SAKİNLERİ TAPULARINA KAVUŞTU

Mersin’in Tarsus ilçesi Beydeğirmeni Mahallesi’nde bulunan Traktörcüler Sitesi sakinlerine tapuları törenle verildi.

Traktörcüler Sitesi’nde düzenlenen törene Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın’ın yanı sıra diğer oda ve dernek başkanları ile site sakinleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Tarsus Traktörcüler Sitesi Kooperatifi Başkanı Ramazan Sarıkehf, güzel ve nezih bir yere kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını, kendilerine destek veren yerel yönetime teşekkür ettiklerini söyledi.

Sitenin Tarsus’a yakışır bir mekan olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tapuların hayırlı olmasını diledi. Kocamaz, "Gecikmelide olsa, site sakinlerinin tapuya kavuşması sevindirici bir olaydır. Her şeye rağmen böyle bir sitenin Tarsus’a kazandırılmasında emeği geçen, geçmişten bu yana yönetimde bulunan arkadaşlara ve bugün yönetimde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Neticede Tarsus güzel bir tesis kazanmıştır. Güzel işler başaracak bir mekana kavuştunuz. Bu tür faaliyetler yerel yönetimin öncülüğünde esnaflarımızın destek ve katkısıyla devam edecek. Dünyanın her tarafından bir arada veya bir çatı altında toplanan esnaflar iş hacmini yükseltmiş ve kapasitelerini arttırmışlardır. Bu tapuların öncelikle sizlere, çevrenize ve Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olmasını diyorum. Eksikliklerin biran evvel tamamlanmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kooperatif Başkanı Sarıkehf, Başkan Kocamaz’a desteklerinden dolayı teşekkür plaket verirken, sitede işyeri olan 40 traktörcüye tapuları dağıtıldı.

TRAKTÖRCÜLER SİTESİ SAKİNLERİ TAPULARINA KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2010 Çarşamba 13:57:03
Güncelleme :22 Aralık 2010 Çarşamba 15:25:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?