4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

TSGL mezunlarından MGC'ye ziyaret

TSGL MEZUNLARINDAN MGC'YE ZİYARET

Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi (TSGL) Mezunları Derneği Başkanı Orhan Nomer, kentin bugünlere gelmesinde Vali Tevfik Sırrı Gür'ün önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.

Orhan Nomer, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal'ı makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu. Burada konuşan Nomer, kentte bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendirerek, Vali Tevfik Sırrı Gür'den övgüyle bahsetti. Gür'ün, Mersin'i ekonomik ve sosyal anlamda önemli katkılarda bulunarak, kentin gelişmesi noktasında çaba sarf eden önemli isimlerden biri olduğunu vurgulayan Nomer, "Böylesine önemli bir valinin yaptırmış olduğu okuldan mezun olmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Mersin'e ayrı bir önem verdiğine dikkat çeken Nomer, Atatürk'ün Millet Bahçesi'nde yapmış olduğu; "Mersinliler, Mersin'e sahip çıkın" sözünü hatırlattı ve kendilerine düşen en önemli görevin de kente sahip çıkmak olduğunu vurguladı. Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren MGC Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal da, Tevfik Sırrı Gür'ün kent açısından önemini dile getirdi. Ünal, geçtiğimiz aylarda düzenlemiş oldukları etkinlikle Gür'ü anıp, onu gelecek kuşaklara anlatmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 16:50:03
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 17:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?