3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

TSK Vakfı'na bağış yapanlara şilt

Mersin'in Tarsus ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağış yapanlara şilt ve teşekkür belgesi verildi.

Tarsus Ziraat Odası'nda yapılan toplantıda konuşan TSK Güçlendirme Vakfı Tarsus Temsilcisi Elife Aslan, son zamanlarda kişisel bağışların yanı sıra okullarda da duyarlı bir şekilde bağış yapıldığını söyledi.

Aslan, "Okullarımızın duyarlı bir şekilde vakfımıza yapmış olduğu bağışlar bizleri son derece duygulandırmıştır. Bu hassas ve duyarlı davranışların birlik ve beraberlik ruhunu geliştirerek toplumsal dayanışmaya güzel bir örnek teşkil ettiğine inanıyorum. Bağış yapanlara teşekkür ediyorum" dedi.

TSK Güçlendirme Vakfı Bölge Temsilcisi Emekli Kurmay Albay Hikmet Altındağ ise yaptığı konuşmada, amaçlarının milli harp sanayini geliştirmek olduğunu belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz muhabere gücünü arttırmıştır. Bugün TSK dünya devleri ile yarışıyor hale gelmiştir. İkinci amacımız savunma bilincini halkımıza yaygınlaştırmaktır. Bağışlar bizim mayamızdır. Bir zamanla dışarıdan aldığımı teknolojiyi şimdi dışarıya satıyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 6 ilköğretim okulu ve 9 kişiye plaket ve şiltleri verildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 13:05:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?