4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tuğba Özay'a ilginç hediye!

TUĞBA ÖZAY'IN ARTIK BİR DEVE İLE EŞEĞİ VAR

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent Belde Belediye Başkanı Hasan Uslu, manken ve sanatçı Tuğba Özay'a deve ve eşek hediye etti.

Atakent'te düzenlenen, "Atakent Uluslararası 11. Kum-Su Sporları ve Kültür Şenliği"nde konser veren Tuğba Özay, gündüz de Başkan Uslu'nun konuğu oldu. Konser için beldeye İtalyan eşi Ludoviç Fattizzo ile birlikte gelen Özay, Susanoğlu halk plajında kurulan sahneye tekneyle geldi. Verdiği konserle hayranlarına güzel bir gece yaşatan Özay, zaman zaman sahneye aldığı küçük hayranlarıyla da oynadı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Özay'a Başkan Uslu ve Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar tarafından şalvar, şal,

bir sepet üzüm, plaket, teşekkür belgesi ve çiçek hediye edildi.

Akşam programının ardından Özay, gündüz de Başkan Uslu'nun konuğu olarak eşiyle birlikte kahvaltıya katıldı. Özay'ın annesinin çiftliğine bir deve ve eşek alınmasını çok istediğini söylemesi üzerine Başkan Uslu, beldede devesi ve eşeği olan bir vatandaşla pazarlık yapıp Özay'a gönderme sözü verdi. Pazarlığın ardında, Özay kısa bir süre de olsa eşiyle birlikte deveye bindi. Kahvaltının ardından Özay ve eşini makamında ağırlayan Uslu,"Eniştemiz" diye tabir ettiği Ludoviç Fattizzo'ya bir şalvar ve kasket hediye etti. Fattizzo'ya şalvarı da giydiren Uslu, günün anısına basın mensuplarına poz verdi.

Özay, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yıllardır Mersin'e geldiğini ancak ilk defa geldiği Atakent beldesinin kendisi için çok farklı olacağını kaydetti. Atakent'te olduğu süre içerisinde keyifli vakit geçirdiğini, konserin harika olduğunu ifade eden Özay, "Halkla bütünleşmemiz çok güzeldi. Mükemmel bir coşku yaşandı. Başkanımız Sayın Uslu bizi halkla buluşturdu. Atakent gerçekten cennet koylara sahip bir belde. Zaten cennet-cehennem de burada. Doğal ve tarihi güzelliklere sahip bir yer. Atakent

Belediyesi'nin bize sürprizleri olduğu gibi bizim de onlara bir sürprizimiz oldu. Eşimle beraber ilk defa basın karşısına bu kadar uzun süreli çıktık. Çok keyifliydi ve çok eğlenceli de geçti" dedi.

Başkan Uslu ile deve pazarlığı da yaptığını belirten Özay, "Annem çiftliğimize deve alınmasını çok istiyordu. Artık deveyi Manavgat'a doğru Atakent Belediyesi'nden bekliyoruz" dedi.

İkinci albüm çalışmalarına başladığını vurgulayan Özay, "Geçtiğimiz ay Altınbeşik Mağarası'nda iki klip çekmiştik. Atakent'te de tarihi yerler ve çok güzel koylar olduğunu biliyorum. Buranın bir özelliğinin de sahildeki kumunun çok güzel olması. Miami'de bile böyle güzel kum yok. Başkanımız da bize destek olursa bu bölgede bir klip çekmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin önemli değerlere ve güzelliklere sahip olduğunu ancak yurt dışında yeterince tanıtım olmadığı için yabancıların bu güzellikleri bilmediğini belirten Özay, sanatçıların da Türkiye'nin güzelliklerini öne çıkaracak düzeyde klip çekmeleri gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin laik, çağdaş, demokratik bir ülke olduğunu, her türlü doğal ve tarihi güzelliklere sahip olduğunu ve bunun da böyle bilinmesi gerektiğini belirten Özay, açıklamasına şöyle devam etti:

"Eşimi Türk gelenek ve göreneklerine karşı ısıttım. Kendisine hediye edilen şalvarı da çok sevdi. Ben günlük hayatımda da şalvar giyen bir insanım. İtalya'ya bile gittiğimde şalvar giyerim. Herkes merak eder ve gelip sorarlar, 'Nereden bulabiliriz?' diye. Artık İtalya'ya da Atakent'ten şalvar göndereceğiz. Zaten İtalyan modacılarına baktığınızda da bizim Türk motiflerini sıkça kullandıkları görülüyor. Eşim de herhalde bu modanın öncülerinden olacaktır diye düşünüyorum."

Gazetecilerin halk oylaması sorusunu da yanıtlayan Özay, "Türkiye için iyi olan her şeyin gerçekleşmesini istiyorum. Türkiye yaşanılacak ve yaşatılması gereken bir ülke. Tüm değerlerimize sahip çıkarak hep birlikte el birliğiyle tek bilek, tek yürek olarak Türkiye Cumhuriyeti toprakları içerisinde hepimizin kardeşçe yaşaması gerekir. Alevi'si, Sünni'si, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i hepimiz kardeşiz" dedi.

Eşinin bir çocukları olması konusunda çok ısrar ettiğini anlatan Özay, "Ama şu an için erken diye düşünüyorum. Biraz daha zamanımız var. Eşim ve eşimin ailesi tarafından da baskı var. Zamanı gelince inşallah o da olur" diye konuştu.

Başkan Uslu da Özay'a verdiği konserden dolayı teşekkür ederek, deve ve eşeği en kısa zamanda Antalya'daki çiftliğine ulaştıracağını söyledi.

TUĞBA ÖZAY'IN ARTIK BİR DEVE İLE EŞEĞİ VAR
TUĞBA ÖZAY'IN ARTIK BİR DEVE İLE EŞEĞİ VAR
TUĞBA ÖZAY'IN ARTIK BİR DEVE İLE EŞEĞİ VAR
TUĞBA ÖZAY'IN ARTIK BİR DEVE İLE EŞEĞİ VAR
TUĞBA ÖZAY'IN ARTIK BİR DEVE İLE EŞEĞİ VAR
TUĞBA ÖZAY'IN ARTIK BİR DEVE İLE EŞEĞİ VAR
TUĞBA ÖZAY'IN ARTIK BİR DEVE İLE EŞEĞİ VAR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2010 Cumartesi 16:36:03
Güncelleme :18 Eylül 2010 Cumartesi 16:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?