5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tuna: 'Açık ara öndeyiz'

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yapılan tüm anketlerde yüzde 50'nin üzerinde çıktıklarını savunarak, bu yüzden rakiplerinin saldırıya geçtiğini söyledi.

Tuna, anket sonuçlarının 5 yıldır yaptıkları hizmetlerin bir göstergesi olduğunu ifade ederek, "Hiçbir zaman halktan kaçmadık, hep içinde olduk" dedi.

Tuna, seçim çalışmaları kapsamında bölgedeki gezilerini sürdürürken, Gülnarlılar Derneği'ni de ziyaret etti. MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik'in de katıldığı toplantıda konuşan Tuna, diğer siyasi partilerin yaptırdıkları anketlerde bile MHP'nin Toroslar'da yüzde 50'nin üzerinde oy alacağının ortaya çıktığını ileri sürerek, bu nedenle diğer adayların kendilerine saldırıya geçtiğini vurguladı.

Yapılan tüm anketlerde yüzde 50'nin üstünde çıktıklarını yineleyen Tuna, "Ben hiç anket yaptırmadım, rakip olan siyasi partilerin yaptırdıkları sonuçları alıyoruz. Tabi insanlar sizi geriye çekebilmek için saldırıya geçecek. Önde giden adamı durduracaksın ki, sen onun yanına yetişebilesin. Açık ara öndeyiz. Herkes 'MHP, Mersin'de ve Toroslar'da bu işi götürdü' diyor. Tabi biz bunu 5 yıldır hizmetlerimiz ve duruşumuzla nakış nakış işleyerek buraya geldik. 5 yıl önce nasıl başladıysak aynı tarzımızla devam ederek çizgimizi milletimize göre çizdik. Biz, sizler gibi yaşayan, sizler gibi düşünen, siz hangi derdi çekiyorsanız aynı derdi çeken bir insanız. Milletin ortalaması bir hayatımız var. Dolayısıyla derdi çeken insan, derman olma anlamında önde olan insandır. Biz hiçbir zaman halktan kaçmadık, içinde olduk, yanında olduk, imkanlarımızı anlattık, hesabımızı verdik. 6 milyon liralık parayla ürettiğimiz devasa hizmetler ortada. Bu seçimde gelin bir şeyi daha başarılım. Geçen dönem yetki verdiniz bizi belediye başkanı seçtiniz. Bu sefer diyoruz ki, 500 milyonluk bütçeli Büyükşehir Belediyesi'ni de MHP'ye verin, hizmet anlamında da proje anlamında da neler yapabileceğimizi görün" diye konuştu.

MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik de, Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya gösterilen bu coşkunun, bugüne kadar yapılan hizmetlerin bir göstergesi olduğunu söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 13:01:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?