30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Tuna sorun dinledi

TUNA SORUN DİNLEDİ

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bölgede yaşayan vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve sıkıntıları dinledi, kendisine iletilen talep ve istekleriyse not aldı.

Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce hayata geçirilen çalışmalar kapsamında her hafta farklı bir mahallede yürütülen temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Tuna, bölgedeki vatandaşlarla da bir araya gelerek, ayaküstü sohbet etti. Sorun ve sıkıntıları dinleyerek, kendisine iletilen talep ve istekleri de not alan Tuna, ilçe sakinlerinin belediye hizmetlerinden memnun olup olmadığını da sordu. Aldığı yanıt karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Tuna, son 7 yıllık zaman diliminde ortaya konulan çalışmalarla birlikte Toroslar'ın ekonomik ve sosyal yönden geliştiğini, ilçenin önemli bir değişim süreci yaşadığını söyledi.

Belediyenin mevcut imkanlarını en üst seviyede kullanarak sorunları en kısa sürede çözebilme gayreti içinde olduklarını dile getiren Hamit Tuna, “Halkımıza misafir olup, sorunlarını ilk elden dinleyerek, mahallelerde ürettiğimiz hizmetlerle ilgili fikir alış-verişinde bulunuyoruz. Yaptığımız hizmetler halkımız için. Hizmetlerimizi onların görüşleri doğrultusunda daha verimli hale getirmeye çalışıyoruz” dedi. Gezi sırasında özellikle çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Tuna'ya vatandaşlar da evlerinin önünde yaptıkları sıkma ve börek gibi çeşitli ürünler ikram etti.

TUNA SORUN DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 13:05:01
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 13:07:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?