4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tuna'dan annelere jest

TUNA'DAN ANNELERE JEST

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 'Anneler Günü' kapsamında belediye fidanlığında yetiştirilen toplam 30 bin adet çiçeği, annelere dağıtarak jest yaptı.

Toroslar başta olmak üzere kent genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra cadde ve sokaklarda da annelere çiçek dağıtan Hamit Tuna, ilçede faaliyet gösteren huzurevlerini de ziyaret ederek buradaki annelere rengarek çiçekleri takdim ederek onların 'Anneler Günü'nü kutladı. Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yer alan fidanlıkta yetiştirilen fidanların dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Tuna, bir insan için en kutsal varlığın annesi olduğunun altını çizdi. Tuna, "Bizi dünyaya getiren, büyüten annelerimizi yılın sadece bir gününde değil, her gün ansak yine de haklarını ödeyemeyiz. 'Cennet annelerin ayakları altındadır' hadisine layık olan ve canımızdan çok sevdiğimiz tüm annelerin 'Anneler Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

Her yıl 'Anneler Günü' öncesinde kent genelindeki kurum ve kuruluşların yanı sıra meslek örgütlerini de ziyaret ederek, burada annelere çiçek dağıtan Hamit Tuna'ya ortaya koymuş olduğu çalışmalar nedeniyle Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal ile Merkez Mersin Gazeteciler Derneği (MMGD) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Akdağ da destek verdi. Ünal, hatırlanmanın ve değer görmenin güzel bir duygu olduğunun altını çizerek, Toroslar Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları önemsediklerini dile getirdi. Nazmi Akdağ ise, duyarlı bir profil ortaya koyan Tuna'nın özel ve anlamlı günlerde yaptığı jestlerin de önemli olduğunu ifade ederek, özverili çalışmaları nedeniyle Tuna'ya teşekkür etti.

TUNA'DAN ANNELERE JEST
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 16:42:03
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 19:11:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?