5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tuna'dan MGC'ye ziyaret

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar halkına teşekkür ederek, duyulan güvene layık olmaya çalışacağını söyledi.

Dün mazbatasını alarak Toroslar'da ikinci dönemine başlayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Toroslar halkının kendisine güvenine müteşekkir olduğunu bildiren Tuna, “Bu güvene, geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de çalışmalarımızla, hizmetlerimizle layık olduğumuzu göstereceğiz” dedi.

Tuna, basının eleştirilerine her zaman açık olduğunu vurgulayarak, “Eleştirilerin yapıcı olması gerekir. Biz yapıcı eleştirilerinizi her zaman bekliyoruz. Eleştirileriniz bize yol gösterecek. Bu açıdan yerel basınımızın duruşunu beğeniyorum. Elimizden gelen desteği vermeye geçmişte olduğu gibi devam edeceğiz” diye konuştu.

MGC Başkanı Ahmet Ünal da, Tuna'nın başarılı bir başkanlık dönemi geçirdiğini belirterek, basının doğru bir duruş sergileyerek yerel yöneticileri denetleme görevini yapmaya devam edeceğini söyledi. Hamit Tuna'nın mazbatasını aldıktan hemen sonra MGC'yi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Ünal, yerel basına verdiği destekten ötürü Tuna'ya gazeteciler adına teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 18:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?