5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tuna'ya nezaket ziyaretleri sürüyor

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, eleştiriye her zaman açık olduklarını ve bu noktada da kendilerini doğru anlamda yönlendirecek her türlü eleştiriyi de dikkate aldıklarını söyledi.

29 Mart yerel seçimlerinin ardından yeniden belediye başkanlığı görevine seçilen Tuna'ya nezaket ziyaretleri sürüyor.

Tuna'yı bugün ilk ziyaret eden Tüm Muhtarlar Derneği Mersin Şube Başkanı Halil İbrahim Soysal oldu. Şube yöneticileriyle birlikte Tuna'yı makamında ziyaret eden Soysal, yerel yönetimlerde başarıya ulaşılmasında muhtarların oldukça önemli bir misyon üstlendiğini ve bu noktada da Toroslar Belediyesi ile geçmişte çok iyi ilişkiler içinde olduklarını, bu durumun yeni dönemde de süreceğine inandıklarını dile getirdi.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Hamit Tuna da, önümüzdeki 5 yıllık dönemde muhtarlarla koordineli çalışacaklarını,bunun yanında da ortak projelere imza atacaklarını belirtti. Tuna, "Hepimiz, yaşadığımız yerin daha yaşanabilir bir yer olması için gayret gösteren insanlarız" dedi.

Günün ikinci ziyareti ise Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal tarafından gerçekleştirildi. Ünal ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri'ni makamında ağırlayan Tuna, yerel basına büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Biz her zaman eleştiriye açığız. Bizi doğru anlamda yönlendirecek her türlü eleştiriye açığız. Tabi ki biz bildiklerimizi yapıyoruz ama eksik olan yönlerimizin de giderilmesi noktasında yapılacak önerileri de önemsiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 18:38:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?