4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

TURAB Olağan Genel Kurulu yapıldı

TURAB 4. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin (TURAB) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Doğan Narin güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Genel merkezi Mersin'de bulunan, İzmir ve Gaziantep'te de şubeleri ile faaliyet gösteren TURAB'ın 4. Olağan Genel Kurulu, Tenis Kulübü Toplantı Salonu'nda yapıldı. Çalışma ve denetim raporlarının okunması ve 2010-2011 dönem bütçesinin kabul edilmesinin ardından konuşan TURAB Genel Başkanı Doğan Narin, 2 yıllık çalışmalarını anlattı. Narin, yeni dönemde TURAB'ın ülke, bölge ve kent boyutunda yapacağı çalışmalarla aktif rol üstlenmeye devam edileceğini vurguladı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Doğan Narin başkanlığındaki yeni yönetim oy birliği ile tekrar göreve getirtilirken, genel kurul dilek ve temennilerin sunulması ile son buldu.

Narin başkanlığındaki tek listenin oy çokluğu ile seçilmesinin ardından yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını dernek binasında yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre; Doğan Narin tekrar Genel Başkan seçilirken, Tarık Ciğer Başkanvekilliğine, Numan Olcar, Nejdet Kılıç ve Ali Öztürk Başkan Yardımcılığına, Vural Zafer Emirel Genel Sekreterliğe, Nafi Dayı Saymanlığa seçildi. Hamit Azaz, Emin Ucuz, Can Gencay, Kamil Ertüzün, Ali Makam ve Hasan Tufan Ballı ise yönetim kurulu üyesi oldular.

TURAB 4. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 12:25:05
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 18:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?