4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

TURAB'tan Aksoy'a ziyaret

TURAB YÖNETİMİNDEN VALİ AKSOY'A ZİYARET

Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) yeni yönetimi, Genel Başkan Doğan Narin eşliğinde Mersin Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Olağan genel kurul sonrası yaptıkları çalışmalarla ilgili Vali Aksoy'a bilgi veren Narin, nisan ayı içerisinde TURAB'a yeni katılan üyelerin işyerlerine ziyaretler yapıldığını dile getirerek, bu ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de süreceğini bildirdi. TURAB'ın yeni dönemde gündeminde yer alan projelere de değinen Başkan Narin, Vali Aksoy'a Türkiye ile Arap ülkeleri arasındaki ihracat durumları hakkında bilgi verdi. Ayrıca haziran ayı içerisinde Irak'ın Erbil kentine gerçekleştirmeyi planladıkları İş Forumu ile ilgili de bilgi veren Doğan Narin, Vali Aksoy'dan bu geziye destek vermelerini istediklerini ifade ederek, hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. Yine Mayıs ayı içerisinde Mısır ve Nijerya Büyükelçilerini Mersin'de ağırlamaya hazırlandıklarını aktaran Narin, bu organizasyonlarda işadamlarına ülke tanıtımlarının yapılacağını kaydetti.

Vali Aksoy ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Başkan Narin ve yeni yönetimini kutlayarak, bundan sonraki yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

TURAB YÖNETİMİNDEN VALİ AKSOY'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 15:59:02
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 16:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?