5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Türk, muhtarların sorunlarını dinledi

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve meclis üyeleriyle birlikte mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi.

Akdeniz Belediyesi'nin yeni sınırları ile daha da büyüyüp güçlendiğini ifade eden Türk, bu toplantının Akdeniz'de yeni bir başlangıcın ilk sayfası olduğunu söyledi.

Mahallelerin sorunlarını yakından takip ettiğini ve en yakın zamanda tekrar bütün mahallelerde bizzat incelemelerde bulunacağını kaydeden Türk, “Tüm arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum. Bazı muhtar arkadaşlarımızla önceki başkanlık dönemimizde birlikte uyum içerisinde bir çalışma sergiledik. Yeni dönemde de bütün arkadaşlarımızla birlikte çalışıp, Akdeniz için güzel hizmetler üreteceğiz. Benim muhtar arkadaşlarımdan ricam, seçim dönemi bitmiştir. Vatandaş arasında ayrım yapmadan eşit hizmet üretmek için gayret göstersinler. Biz Akdeniz Belediyesi olarak mevcut olanakları en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

Toplantıda, bazı mahalle muhtarları da mahallelerinde acil çözülmesi gereken konuları Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk ile paylaştılar

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 16:40:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?