4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Türk Müziği Festivali sona erdi

MERSİN TÜRK MÜZİĞİ FESTİVALİ SONA ERDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4. düzenlenen 'Mersin Türk Müziği Festivali', Emel Sayın konseri ile sona erdi.

Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen konser öncesi, bin 200 kişilik salon önünde uzun kuyruklar oluştu. Kapıların açılması ile içeriye girmek isteyen sanatçının hayranları, izdihama neden oldu. Salona giremeyerek dışarıda kalanlar da duruma tepki gösterdi.

Etkinlikte konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, kültüre ve sanata yapılan yatırımın, kentin geleceğine yapılan yatırım olduğunu söyledi. Mersin'i, kültür ve sanatın buluştuğu bir dünya kenti yapmak amacıyla bu tip etkinlikler düzenlediklerini kaydeden Özcan, yaklaşık 1 hafta süren festivalin, kültür ve sanata verilen önemin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Özcan'ın konuşmasının ardından sahne alan sanatçı Emel Sayın, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan da sahneye çıkarak Emel Sayın ile birlikte şarkı söyledi. Konser sırasında hayranları, sanatçıya 'mavi boncuk' taktı.

MERSİN TÜRK MÜZİĞİ FESTİVALİ SONA ERDİ
MERSİN TÜRK MÜZİĞİ FESTİVALİ SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 15:22:00
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 13:36:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?