5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Türk polisi 164 yaşında

Mersin Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer, Türk Polis Teşkilatı'nın 164. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı ziyaret etti.

29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası 3. kez göreve gelmesinden dolayı Özcan'ı kutlayan Ekizer, görevde bulunduğu süre içerisinde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı kurumlar ile emniyet teşkilatı arasında güzel bir uyum ve işbirliği olduğunu söyledi.

Özellikle Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile yapılan işbirliği ve kurulan ilişkinin, birçok şehre örnek olduğunu vurgulayan Ekizer, ayrıca MOBSE sisteminin hayata geçirilmesinde verdiği destekten ötürü Başkan Özcan'a teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan da, tüm Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutladığını belirterek, Mersin'de, emniyet mensuplarıyla, belediye arasındaki uyumlu işbirliğinin bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

Özcan, ayrıca 29 Mart tarihinde yapılan seçimlerin, Mersin'de, huzur ve güvenli bir şekilde tamamlanmasında en büyük payın, emniyet mensuplarına ait olduğunu vurguladı. Macit Özcan, bu özverili çalışmalarından dolayı Mersin polisini tebrik ettiğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 14:36:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?